nuffnang

c

3D Letter B

Followers

Monday, 31 October 2011

Saya sah suami Kristen: Pattison

SERASI...hubungan Pattison dan Kristen bukan setakat lakonan semata-mata.

SERASI...hubungan Pattison dan Kristen bukan setakat lakonan semata-mata. 
 
 
STOCKHOLM: Aktor siri televisyen popular Twilight, Robert Pattison sibuk mempromosikan filem ‘The Twilight Saga: Breaking Dawn - Bahagian 1’ di Eropah.
Pattison, 25, yang terkenal dengan sikap suka berjenaka berkata, sekarang dia sudah rasmi menjadi suami kepada aktres Kristen Stewart.

“Dalam upacara perkahwinan itu, kami menggunakan khidmat paderi sebenar,” kata Pattison ketika sidang akhbar di Stockholm, Sweden, semalam. “Jadi, secara teknikalnya, saya sudah berkahwin dengan Kristen. Kami melakukan setiap upacara keagamaan dalam perkahwinan itu. Kami memang belum berkahwin dari segi undang-undang, tetapi dari segi agama, kami sudah menjadi suami isteri,” katanya.
Kristen, 21, baru-baru ini mengesahkan hubungannya dengan Pattison dalam wawancara bersama majalah GQ Britain selepas hubungan asmara antara kedua-dua pelakon itu dihidu media.

Dalam sidang akhbar itu Pattison ditemani seorang lagi pelakon Twilight, Ashley Greene. Pattison memberitahu babak intim dalam filem Twilight yang bakal ditayangkan kelak adalah detik sukar untuk dilakonkannya.

“Adegan seks untuk filem itu adalah yang paling sukar.

“Terdapat kira-kira 20 orang dalam set penggambaran ketika itu. Babak berkenaan cukup romantis dan tidak boleh dilakukan mengikut skrip semata-mata, jadi kami berasa gementar ketika melakonkan adegan itu,” katanya. “Saya dan Kristen amat bimbang mengenai bentuk tubuh kami yang akan dipaparkan dalam kamera. Kami rasa malu,” katanya.

Pattison yang melakonkan watak pontianak Edward Cullen berkata, dia sendiri tidak memahami mengapa dia berasa bimbang ketika melakonkan adegan intim itu bersama Kristen.
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Bahagian 1 adalah kisah pertama selepas empat musim siri itu disiarkan di televisyen. Twilight adalah siri televisyen popular berdasarkan novel tulisan Stephenie Meyer mengenai kisah percintaan antara pontianak (Edward Cullen) dengan manusia (Bella Swan). - Agensi

No comments:

Post a Comment

nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...